Godmorgon lördag

Gooood morgon bloggen! Vilken härlig lördag vi har! Och för oss är det godmorgon.. skriver detta inlägg kl 11.40 och vi gick upp 10.30, jag vet, heeelt galet men e det helg så e det.
Vi har precis ätit en god pannkaksfrukost eftersom klockan blivit så mycket, och så tryckte vi i oss massa Galia melon. Jag har typ 20 kilo melon i kylen då både jag och Angelina e helt galna i det.

För en liten stund sen hörde jag ett konstigt ljud ute... så jag öppnade fönstret och hörde då att det e några jäkla hula-hula trum nissar nere i centrum.. jag ser dom inte men tro mig, DET HÖRS!! Lite halv-irri.

Planen för dagen är iallafall att vi ska klä på oss strax för att dra ner på centrum och hitta en present till min vän Jenny, hon fyller år och vi är bjudna på lite kalas på deras gård. Jag är alltid ute i sista minuten med presenter, men nåt ska jag nog hitta.

Tänkte visa er Angelina söta badkläder som jag hittade igår. Hon har sovit med dom under sin pyjamas inatt, för hon vägrade ta av sig dom, haha! Körde på en två-delad i år då hjärtat blev så kall i sin baddräkt förra sommaren, och här tar man lätt av överdelen om det blir lite kyligt.

Badkläder - Lindex 129:-





Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se