Exotic

Heeeeloooo!
Hur har er dag varit?
Här hemma har dagen bestått av storstädning... fiiifan vad stökigt säger jag bara, så nu när Angelina är hos dadie så passar jag på att röja upp ordentligt. Hon ska ju vara hos sin pappa hela veckan, hönsig som jag är så är jag orolig som vanligt men jag kan ju inte ändra på något genom att oroa mig. Får bara hoppas att hon har det bra helt enkelt!

Idag var jag och köpte en ny bikini till mig själv... skulle egentligen premiärsolat i bikini men vädret har varit sisådär.. hittade iaf en jättesöt bikini.. har spanat på den ett tag, så idag slog jag till.
Se bara så fina detaljer den har.. lite exotiskt sådär :-)

Just nu har jag min fina syster på besök.
Ni får ursäkta mina tråkiga mat-bilder men vi åt en så god middag idag!
Here it is:


Längtar tills jag får lägga mig på beachen och steka i min fina bikiniii!!!

Härliga söndag


Oj vilket sent inlägg detta blir, men vi var hållt låda från start till slut idag. Vi startade dagen med en god frukost, sen tog Angelina cykeln och jag promenerade hem till papsen min. Har lovat att hjälpa honom med båten nu inför sjösättning så det har vi sysselsatt oss med idag... fy fan vilket jobb säger jag bara, men båten blev fin!
Ska bli så härligt med första båt-turen!

Vi har haft soligt och varmt hela dagen, och blek som jag är tog jag av mig tröjan och solade överkroppen... måste bättra på färgen lite känner jag :-) hatar att vara blek, och nu när solen tittar fram e det bara att passa på.

Vi grillade korv och grönsaksspett till lunch, perfekt en dag som denna. Sedan satt vi i solen en bra stund... Angelina har kacklat på och roat oss med sina kommentarer och idéer... härliga älskade unge!
Sen blev vi sugna på en tripp ner till hamnen, sagt och gjort så promenerade vi ner till hamnen och satte oss på Rotundan.. älskar det stället, och precis därintill finns ju hoppetossa lekbåten, så vi vuxna satt vid bordet och njöt medans Angelina lekte med de andra barnen intill oss. Jag åt en planka- årets första faktiskt! Solen stekte som f.n och jag ser ut som en kräfta, haha!

Nejmen vilken härlig dag vi haft.. sol hela dagen, glad unge, god mat, trevligt sällskap och allt.
En lovely söndag helt enkelt!
Imorgon är jag ledig, och när jag lämnat liten på dagis tänkte jag kika efter en bikini till mig, sen drar jag hem till pappa och lägger mig på gräsmattan och solar... nu är det sommar yeeeey!!!!!!!

Här kommer lite bilder från vår dag:

Är mycket rödare irl... men man ser iallafall att jag spenderat dagen ute i solen :)

Hoppas att ni NJUTIT söndagen som vi!

Godmorgon lördag

Gooood morgon bloggen! Vilken härlig lördag vi har! Och för oss är det godmorgon.. skriver detta inlägg kl 11.40 och vi gick upp 10.30, jag vet, heeelt galet men e det helg så e det.
Vi har precis ätit en god pannkaksfrukost eftersom klockan blivit så mycket, och så tryckte vi i oss massa Galia melon. Jag har typ 20 kilo melon i kylen då både jag och Angelina e helt galna i det.

För en liten stund sen hörde jag ett konstigt ljud ute... så jag öppnade fönstret och hörde då att det e några jäkla hula-hula trum nissar nere i centrum.. jag ser dom inte men tro mig, DET HÖRS!! Lite halv-irri.

Planen för dagen är iallafall att vi ska klä på oss strax för att dra ner på centrum och hitta en present till min vän Jenny, hon fyller år och vi är bjudna på lite kalas på deras gård. Jag är alltid ute i sista minuten med presenter, men nåt ska jag nog hitta.

Tänkte visa er Angelina söta badkläder som jag hittade igår. Hon har sovit med dom under sin pyjamas inatt, för hon vägrade ta av sig dom, haha! Körde på en två-delad i år då hjärtat blev så kall i sin baddräkt förra sommaren, och här tar man lätt av överdelen om det blir lite kyligt.

Badkläder - Lindex 129:-





Cirkus

Hej hej! Börjar inlägget med att säga- FAN vilket härligt väder! Hoppas alla som läser har haft lika soligt och varmt som vi.

Här hemma startade dagen vid nio tiden.. åt en english- breakfast med korv, ägg och vita bönor i tomatsås, haha. Ganska nasty egentligen...
Sedan hoppade vi in i duschen båda två, gjorde oss i ordning och drog ner på stan en sväng. Gick till banken och tog en tur in i några affärer. Köpte bla. jättefina badkläder till Angelina, kan visa er sen.

Sen gick vi till bussen och åkte ut till Estö IP, där Socialdemokraterna ordnat med CIRKUS!
Gud så länge sen man var på cirkus. Det måste vi göra om för det var riktigt kul faktiskt... och Angelina sken som en sol och allt var wow :-)

Bilder från dagen:


Haha, klockren min!








Angelina valde den största klubban som snacks




Väl hemma slängde jag ihop taco-tallrikar till oss, jaminami!
Nu står Angelina och tjatar på mig att vi ska ut och cykla, så vi drar ut en sväng.
Tjingeling!

Tiden räcker inte till

Hej bloggen!

Det är snålt med inlägg just nu... anledningen till det är att jag har fullt upp just nu och prioriterar inte att sitta framför datorn. Dessutom strular mitt internet... typiskt! Datorn är helt ny och redan har man datorstrul.. typiskt. Blir det inte bättre snart får jag ringa supporten!

Idag har vi hämtat ut Angelinas nya cykel... den är lite i största laget men hon kan iaf cykla på den... beställde den via jobbet. Och den har en cykelkorg och ingen är lyckligare än Angelina!


Tack snälla mamma/mormor för den fina cykeln!

När jag jobbade idag så var det så många kunder som köpte färskpotatis och jag blev sååå sugen, så jag köpte lite lax och sill så det blev dagens middag. Jag älskar sill och årets första färskisar är bara så goda!


Nam!

Nu ska jag röja upp lite här hemma, sen ska jag tända lite ljus och kolla på eurovision song contest!
Jag tror inte att Sverige hamnar i topp 10... låten är bra men tror inte den håller... vad tror ni?

Ha en trevlig torsdagskväll och myyyyys, det ska vi göra!



Ny Look, överséende tack

Håller på att ändra lite i designen så det är därför det ser lite jävligt ut, men det ordrar vi snart! Puss på er!

Överbelastad hjärna

Ja, det har jag just nu. Som jag skrev lite inom parantes tidigare, så går jag igenom en vårdnadstvist just nu. Och om ni inte orkar läsa om en massa sånt tjat så är det bara att sluta läsa mig blogg, för här kommer jag skriva ner tankar och ventilera när jag känner att jag behöver det, faktum är att jag skriver denna blogg för min egen skull, ingen annans. Sen finns det nog fler där ute som går igenom samma sak som mig, och ni får mer än gärna komma med råd eller dela med er av er egen historia och utbyta tankar, eller bara skriva av er, för det kan vara minst sagt frustrerande ibland....

Som idag...
I (som vi kan kalla honom), har tidigare haft Angelina ojämna helger, men from v18 har vi bytt till att hans helger är jämna, på hans begäran. Men som vanligt så ska han ändå byta hit och dit, för den helgen fyller minsann den personen år, och den helgen ska han resa iväg, den helgen måste han jobba osv... alltid är det nåt.
Och nu bad han om att få ha Angelina på min helg eftersom släktingar skulle komma från Chile och de ville såklart träffa Angelina. Självklart sa jag, det går bra. Men eftersom det skulle innebära att han skulle ha henne 3 helger i rad då, frågade han om jag kunde ha henne denna helg (hans helg egentligen), och jag sa då att jag jobbar så om han vill ha henne nästa helg som är min, så får det bli 3 helger i streck hos honom.

När jag sedan skickade iväg ett sms idag och frågade vilken tid han hade tänkte hämta henne.
 Skrev såhär:
-"Typiskt att du inte kan meddela vilken tid du tänkte hämta A. Jag slutar 17 och då hämtar jag henne om du inte tänkt hämta henne innan".
Så fick jag detta svar:
-"Typiskt att du inte kommer ihåg att du ska ha henne denna helg efter att vi kom överrens om att byta helg då nästa kommer släktingarna. Så har jag henne hela veckan + helgen efter det. Skärpning!"

Satt på jobbet och höll på att bli vansinnig! Skakade av ilska och kände att jag höll på att explodera så jag var tvungen att gå in på toa en stund... kunde inte hålla tillbax tårarna och allt bara kändes hopplölst. När ska allt funka, NÄR???? Här har man bokat upp sig på jobb hela helgen eftersom det är I´s helg och vi har INTE kommit överens om att byta helg då jag sa att jag inte kunde. Detta är alltså ett domstolsbeslut, att denna helg är I´s helg!

Dessutom går ju detta ut över våra lilla dotter, som trodde att pappa skulle hämta henne från dagis idag. Men så fick jag förklara att det hade blivit lite tokigt, och att hon får vara hos Lelle och morfar eftersom bla bla bla...
BLIR MAN TRÖTT ELLER? Nog om det....

Idag blev det premiärgrillning på vår baksida.. köpte en engångsgrill som var värdelös. Hade inte grannen haft lite tändvätska över så hade jag fått steka köttet istället. Men fiiiiifaaaaaan vad gott det blev! Fick stå och blåsa mig yr för att glöden skulle hållas vid liv men det var värt mödan s.a.s :-)


Bilder från dagen.

Humanity

God kväll, har ni haft en bra dag?
Jag har haft en fartfylld dag från start, trots att jag varit ledig. Tänk att det alltid finns saker att göra när man är ledig... och jag gillar ju när det händer saker så inte mig emot :-)
Har bla. varit på utvecklingssamtal på dagis idag vilket gick toppenbra!
Sen när jag drod inne på Konsum och skulle inhandla dagens middag så rinde pappa och frågade om vi ville komma över på grillat, vem tackar nej till det liksom... så jag tömde korgen, tog en varsin glass istället och så kom pappa och hämtade upp oss. Det blev grillad kycklingfilé, potatiskroketter, sallad och zatziki.

Måste visa upp dagens inköp, är extra glad över mitt Humanity armband. Har kollat efter ett svart men det har varit slut och idag fick jag äntligen tag på ett. Älskar de fina orden....





Humanity armband, köpt på Ohlens
Necessär, Lindex
Jeansklänning, Lindex
Maxiklänning, Lindex
Randiga leggings, Lindex

Märks det att typ den ända klädaffären är Lindex här i Nynäs, haha... men jag gillar deras kläder helt enkelt.
Jag gillar den stora necessären som är vattentät och rymmer mycket.
Och för att inte tala om min fina maxiklänning... tänk er den, ett par fina sandaler, ett stort halsband och brunbrända armar..........

Angelina ger dagen i bilder

Vi kom hem från min pappa för en stund sen där vi spenderat dagen i sköna solen på tomten, och idag har jag tagit nästan 200 bilder! Vi har varit duktiga och vårstädat tomten, och eftersom jag inte orkar skriva mer än så, så får bilderna berätta om resten av vår dag. (de små är klickbara för större format)









18 maj

God morgon bloggisar! Eller klockan är ju snart halv 12 men här hemma tog vi en ordentlig sovmorgon, och hade inte Marthe plingat på dörren halv 10 så hade vi nog dragis oss en stund till... jag låg och drömde så sött, haha.
Hon talade om för mig hur bad-looking jag var, men hallååå vem e snygg direkt på morgonen... tack gumman du är alltid lika snäll. Det det frulle för mig och Angelina och eftersom klockan blivit så mycket, ringde jag till dagis och sa att flingan blev hemma med mig idag. Hon får hjälpa mig i tvättstugan för vi har så mycket tvätt så jag vet inte vart jag ska börja....



Annars har vi inte mycket planer för dagen. Ska iallafall hem till dadie på eftermiddagen och hjälpa honom på tomten. Ska tigga till mig grillat till middag tänkte jag. Jag fullkomligt älskar grillat!

Kör på randigt idag:


Angie likaså:




Vilken dag!

Ursäkta min dåliga uppdatering idag, hann inte blogga på förmiddagen och så har jag varit inne i stan hela dan. Var på möte med min advokat (vårdnadstvist...) kl 2 och FY FAN säger jag bara... antingen så har jag bara vant mig av lugnet i Nynäs eller så var det verkligen sjukt proppat med folk och jag vet inte hur många som trampat på mina vita Converse och hur många buffar jag fått... insane! Varför så förbannat bråttom?

Men jag ska iallafall inte klaga på vädret, helt underbart varmt och skönt! Och vad passar inte bättre en varm dag, än en kall glass!? Min favorit är denna från Ben & Jerrys! Kakorna är sådär sega, saltsöta och så krämig vaniljglass med chokladkross i mitten.



Mötet var klart vid 4 tiden och då var det bara att gå mot tåget, som självklart var försenat när jag kom fram. Och så blev alla resenärer stående i Västerhaninge innan tågbytet i typ en halvtimme, suck.
Men hem kom jag iaf och Lelle hade hämtat Angelina lite tidigare från dagis, så när jag kom fram stod mammas smarriga lasagne på bordet och de väntade in mig så åt vi tillsammans. Inte ofta middagen står serverad på bordet när man kommer hem :-)

Hann också in en tur på Lindex, som förövrigt ha de bästa barnkläderna enligt mig.




Klänning - 149:-
Tröja - 79.90:-
Foppatofflor - 129:-

Samtliga från Lindex.

Angelina är i säng och jag ska göra en kopp té och slappa en stund, är helt slut efter dagens spring!
Hoppas ni har njutit av det sköna vädret och så håller vi tummarna för att resten av veckan bjuder på lika laddande strålar!


Mysdag i Ösmo

Idag var vi som tidigare skrivet i Ösmo och hälsade på våra vänner. Vi hade inte setts på ett par veckor så det var extra kul att träffa våra älsklingar igen! Vi har alltid lika mysigt när vi är där, de bor i ett avlägset litet villaområde med en stor tomt där barnen kan leka fritt och man slipper oroa sig för stora bilvägar och sånt. Angelina och Kelly har varit ute och lekt hela dagen. De har cyklat, hoppat hage, lekt i studsmattan och flirtat med de äldre grabbarna i området. Det är efter såna här dagar man verkligen kan känna att- "fan, nu skulle man ha bott i hus"... det är ju det ultimata när man har barn. De kan springa omkring och leka med kompisar i området medans mamma och pappa fixar på tomten.... men förhoppningsvis kommer vi inte bo i en lägenhet resten av livet... ibland måste man jobba sig fram till sina mål. Och i framtiden SKA vi ha flyttat till ett hus, så är det bara :-)

Det har varit en soft dag för oss vuxna och vi har ätit en sjukt god middag, grillade kycklingspett med tunnskivad ungspotatis, zatziki och mumsig sallad, namiiiiii! Aramia gör den godaste salladen, och zatzikin också för den delen. Angelina petade som vanligt i maten och klagade över att kycklingen var svart... Aramia kom på den smarta idén att en liten leksaksbil levererade kycklingbitar på en leksaksbil och då åkte de minsann ner i magen, haha.

Mitt batteri i kameran dog så det blev inte många kort tagna, men här är iallafall ett par.
Förresten, vad skulle ni som läser tycka om att jag la upp en tävling här på bloggen där ni kan vinna barnkläder?
Har ju inte så mycket läsare ännu men några är ni iaf :-) skriv om ni är intresserad av en tävling så kommer den på begäran!




Den sötaste lilla babyn ever på bilden heter Melwin och är Kellys lillebror sedan 7 veckor. Han bjuder på de gulligaste bebis-smilen jag sett!
Och som ni kan se på de två sista bilderna var det bra dimmigt när vi klev av tåget i Nynäs....
Och på tåget satt en full snubbe och flirtade med mig... mmmm, det är så sexigt med onyktra karlar....


Hoppas ni NJUTIT er söndag!

House doctor

Hej bloggen. Hade hoppats på att jag skulle få vakna till ett lika fint väder som igår men icke, det är grått och mulet utanför mitt fönster. Vi har tagit det riktigt lugnt nu på morgonen men nu är vi äntligen påklädda och klara för att snart gå iväg till bussen- vi ska åka till Ösmo och hälsa på våra fina vänner som vi inte träffat på ett tag.
Cykeln får bli med så lillan kan öva på sina färdigheter som 2-hjuls-rullare....



Idag har jag på mig min fina tunika från märket House doctor. Den har så fina detaljer och är riktigt tunn och skön- ett perfekt sommarplagg! Kommer nog användas flitigt i sommar.
Nu måste vi skynda oss iväg till bussen!

Ha en underbar söndag!

Dagen i bilder

Hej bloggen!

Idag efter lunch så gick vi ut och tog en promenad i solen. Angelina cyklade och jag gick. Och vet ni... hon har lärt sig att cykla utan stödhjul! Äntligen hittade hon balansen och jäklar vad hon drog iväg sötungen. Det har varit strålande sol och så pass varmt att man kunde gå med kortärmat, så vi tog en tur ner till hamnen och köpte en varsin glass. Vi var inte dom enda som tänkte att -"nu skulle en glass i hamnen sitta fint"... det var många som letat sig ut och ner till vår fina hamn.

Va satt en stund på bryggan och sen gick/cyklade vi bort mot lekbåten "Hoppetossa". Där tog jag en kopp kaffe och satt och njöt i solen medans liten lekte med de andra barnen som var där.
Tog en hel del bilder idag och lyckades även filma när hon cyklade. Vet inte hur man lägger upp filmklipp men här är iaf länken till klippet: http://www.youtube.com/watch?v=ol6fNJDPsuY




Hoppas att ni har haft lika fint väder hos er!

Hej!

Idag vaknade jag av att solen strålade och min lilla älskling kom in och väckte mig vid 9 tiden och ville gå ut och cykla. Så det ska vi göra idag, tänkte dock ta det efter lunch.
Idag har jag haft lite ångest, har råkat boka upp mig på kvällsjobb och eftersom jag och Ivan har bytt helg så blev det ju lite tokigt. Har suttit och försökt ordna med barnvakt hela förmiddagen och kan nu konstatera att jag får ringa och säga att jag inte kan komma idag. Känns skitdumt men jag kan ju inte direkt sitta med Angelina i knät när jag jobbar......

Ibland skiter det sig helt enkelt. Tråkigt bara att det går ut över de andra som jobbar ikväll om de nu inte får in nån lite snabbt. Sorry!

Nu har vi iallafall klätt på oss här hemma och Angelina tycker att sin mamma är världens tråkigaste som bara sitter vid datorn så vi rundar av här och så uppdaterar jag senare under dagen.

Dagens vi:







Mamman:
Tröja - Lexington
Byxor - Lindex
Ringar - Second hand







Liten trollunge:
Klänning - Lingon&blåbär
Byxor - L&B
Hårspänne - Hello kitty


Bloggdesign och fredagsmys

Hej!

Fan vad svårt det ska vara att ändra designen då... hittar massa info och beskrivningar med koder hit och dit men när man som jag är helt ny i bloggvärlden och helt nollställd vad det gäller koder och sånt så är det inte lätt... bara man går in och kollar på kodmallarna så blir man snurrig.
Men jag ska kolla runt lite ikväll om man kanske kan få tag på nån kunnig som vill hjälpa till!

Idag var jag iaf och köpte en ny dator! Har ju varken haft dator eller internet på över 2 år så det känns underbart att sitta här med ny laptop och mobilt bredband... och som mamma sa -"Då kommer det vara svårt att få tag på dig i några dagar nu då"! Haha! Jaaaa, man sitter som klistrad vid den nya svarta.
Det blev iaf en fika på banantorget efter datorinköpet, med mamma och dotter och nu sitter jag här, efter en lovely middag som bestod av potatisgratäng, fläskytterfilé, svampsås & ruccola sallad. Till det ett glas rött för mig, och äppelcider för Angelina.

Liten min sover och jag ska forska vidare bland alla koder, och se om det kanske kan bli en lite trevligare look här på bloggen. Bjuder på bilder från kvällens middag.

Later!







Ny blogg

Uppdatering och ny design kommer i helgen.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se