Vilken dag!

Ursäkta min dåliga uppdatering idag, hann inte blogga på förmiddagen och så har jag varit inne i stan hela dan. Var på möte med min advokat (vårdnadstvist...) kl 2 och FY FAN säger jag bara... antingen så har jag bara vant mig av lugnet i Nynäs eller så var det verkligen sjukt proppat med folk och jag vet inte hur många som trampat på mina vita Converse och hur många buffar jag fått... insane! Varför så förbannat bråttom?

Men jag ska iallafall inte klaga på vädret, helt underbart varmt och skönt! Och vad passar inte bättre en varm dag, än en kall glass!? Min favorit är denna från Ben & Jerrys! Kakorna är sådär sega, saltsöta och så krämig vaniljglass med chokladkross i mitten.



Mötet var klart vid 4 tiden och då var det bara att gå mot tåget, som självklart var försenat när jag kom fram. Och så blev alla resenärer stående i Västerhaninge innan tågbytet i typ en halvtimme, suck.
Men hem kom jag iaf och Lelle hade hämtat Angelina lite tidigare från dagis, så när jag kom fram stod mammas smarriga lasagne på bordet och de väntade in mig så åt vi tillsammans. Inte ofta middagen står serverad på bordet när man kommer hem :-)

Hann också in en tur på Lindex, som förövrigt ha de bästa barnkläderna enligt mig.




Klänning - 149:-
Tröja - 79.90:-
Foppatofflor - 129:-

Samtliga från Lindex.

Angelina är i säng och jag ska göra en kopp té och slappa en stund, är helt slut efter dagens spring!
Hoppas ni har njutit av det sköna vädret och så håller vi tummarna för att resten av veckan bjuder på lika laddande strålar!


Kommentarer
Postat av: mamma

Väntar på din gravlax.... mumms.

2010-05-17 @ 20:59:49

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se