Trött mama








Zzzzzz... vad trött jag är hela tiden. Jag som ändå sov hyfsat i natt, kan det vara för att jag inte äter fett & kolhydrater nu tro?

Idag promenerade jag till skolan i världens stökaos, nysminkad och ni kan ju gissa hur jag såg ut när jag kom fram? Angelina lekte med Agnes i vanlig ordning när jag kom, de är så söta ihop. Blev lite gung på kompisgungan sen gick vi vidare till centrum där jag köpte ett par jeans och en tuttbralla på Lindex. Känns sådär att handla nya jeans nu när jag förhoppningsvis kommer tappa lite vikt, men som det är nu kan jag bara ha typ 3 av mina 20 byxor... lagom kul.

Fixade kycklingklubbor med jasminris & currysås och familjen åt för glatta livet, och jag pillade lite kyckling. Idag har det kännts av ordentligt att kroppen skriker efter kolhydrater, har varit hungrig hela dan. Jag har ätit en kycklingfilé med vitlöks/ört yoghurt, en proteinshake, 4 koppar kaffe och 3 kycklingklubbor.. tänkte pilla i mig 2 kokta om en stund så jag kanske slipper somna hulkandes av hunger, haha. Min meny låter väl sådär va? Det e den också och jag längtar verkligen tills attackfasen är över och jag får äta grönsaker, mmmmm!!!

Efter middagen frågade ungarna efter efterrätt, snäll som man är så ställde jag mig och bakade havreflarn och syltkakor- godare än farmors kakor fick jag höra ;) hihi. Aningen frestad man var då, fick liksom luktäta dom, det satt fint. Kanske lurade jag hjärnan att jag åt dem....

Jag längtar efter ljusa dagar så man kan ta fina bilder, som det e nu kan man ju knappt fota efter kl 4-5 :D
Thomas ska jobba ikväll igen med ledningarna... trist. Men jag passar på att njuta lite av tystnaden.

Ser ni min lugg förresten, den e så lång att jag måste ha den åt sidan, skitfult. Blir frissan snarast!

Hur har er dag varit?

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se