Moule mariniére!

Hej vänner!

Jag skrev ju tidigare att jag förmodligen skulle bli överröstad gällande sushin och jo, de ville äta fläskfilé med potatisgratäng och jag är såååå trött på det! Jag är den enda i familjen som tycker om lite mer avancerad mat- nya smaker och lite knussel. Jaha! Då kör jag musslor idag sa jag, och roffade åt mig ingredienser till en musselmiddag :) faktiskt första gången jag lagar musslor själv- spännande! Tänkte köpa färska musslor men eftersom dom var så små och på 1 kilo per påse så blev det frysta...

Älsklingen tycker jag är tråkig som inte äter samma som resten av familjen... men bara för att dom vill äta tråkig Svenssonfredagsmiddag varje helg så måste väl jag kunna få göra något som jag tycker om!? Hur gör ni när alla inte kan samsas om middagen? Gör ni ibland separat middag!? Aja, jag är envis och det blir oftast som jag vill ;)
Jag visar resultatet sen här i bloggen, och berättar om det vart gott!
Kolla in min vinbox i form av en väska, söt som tusan och vinet smakade inte dåligt heller... jag är egentligen mer för rött vin men eftersom det ska vara vitvin i receptet så blev det blanko idag!

Ha en underbar helg ♥




Kommentarer
Postat av: Syrran

Är väl snarare han som är tråkig då som inte vill prova nya saker! Jag har varit inne på thaien och det är mysigt där inne, fast mycket större och det tar ju tyvärr bort lite av känslan. Men maten är Top toch som vanligt, i sommar ska han grilla entrecôte thai-style, dregglar redan!!!

2012-01-27 @ 17:34:19

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se