Time out

Det är så mycket just nu med jobb, hem & barn och mig själv så jag vet inte vad.
Jag hinner inte, orkar inte.
Imorgon klockan 3 när jag slutat jobba drar jag ut på sjön över helgen- årets första båttur.
Sol, bad, god mat, trevligt sällskap väntar och framförallt.. andrum

Ha en underbar midsommar ♥

Sunny days- happy days

Snacka om att man får en riktig energiboost av sommarvärmen, idag har det varit klarblå himmel och visst känner man sig lite piggare och gladare när solen lyser på en?!
Dagen har spenderats hos min doktor på förmiddagen, sen blev jag och Angelina upphämtade av Aramia & Co, och följde med dem hem. Kidsen har lekt ute hela dagen, badat i poolen och sprungit av sig lite energi. Själv slängde jag av mig kläderna och låg där i underkläderna och solade... folk tycker jag är lite wierd som bara fläker ut mig sådär bland grannar, men vafan jag ska bli brun, haha!

Jag och frugan åkte till Willys och storhandlade, sen när vi kom hem blev det grillat till middag.
Vi kom hem rekordsent så det blev borsta bissingarna, hoppa i jamas och sova på en gång.
Imorgon är det Midsommarfirande på dagis och Angelina skall få välja sin finaste klänning som hon annars inte får ha på dagis :) Men nu e det ju lite extra liksom...

Har varit dålig med att fota den sista tiden så jag bjuder på lite gamla bilder igen, men lovar att nya bilder kommer snart! Pussåkram

Relaxing

Jag är hemma efter en otroligt hektisk dag på jobbet... jag har aldrig sprungit så mycket och fram och tillbaka som idag sen jag började jobba där... jäklar vad kunder! Jag jobbar ju i butik, och jag har varvat mellan att sitta i kassan och att vara i chark/deli/fisk, men nu hela sommaren kommer jag bara va i charken, love it! Så det är mycket att lära in nu så allt flyter på som det ska i sommar med rutiner och allt.

Nu sitter jag här med min laptop och ett glas bubbel.. har precis ätit en god middag- min favorit... Italienskt!
Det blir en lugn fredagskväll då jag ska upp & jobba tidigt imorgon... jag passar på att ta hand om mig själv en smula.... tänkte ta ett fotbad och koppla av till skön musik. Nej usch nu mår jag illa... blir tokig på denna magkatarr!! Ha en underbar fredags!



Datorstrul

Vad e det för fel på min dator? Jag e inte nån höjdare på att fixa och greja med inställningar, jag bara tutar å kör, så när det börjar strula såhär blir jag tokig! Datorn är en månad gammal, jag har Norton virusskydd och använder bara burken för normalt bruk. Men vad händer liksom?! Det är minimal text och storlek på allt överhuvudtaget på internet, plus att jag inte kan stänga av datorn?! Det händer nada när jag trycker på "stäng av". E det nu man ska vända sig till nåt datorsnille eller till stället där jag köpte datorn? Nog om det...

Idag lämnade jag lillan på dagis vid 10 snåret, sen gick jag raka vägen ner till stranden och tjockade ut mig på en filt, skönt! Men det blåste ganska kalla vindar...
Ivan bad om att få hämta Angelina redan idag istället för imorgon, självklart fick han det, så nu är hon hos dadie. Hoppas de får en mysig helg! Själv jobbar jag hela helgen.

Annars har jag spenderat eftermiddagen hos min pappa, jag och hans sambo har legat inoljade och solat, sedan blev man bjuden på middag! Och nu sitter jag här hemma, lyssnar på lite musik och filosoferar lite...
Bjuder på en gammal bild, för det blir lite roligare med ett bildinlägg :)

Hjärtat i februari detta år, älskling!

Imorgon kommer förhoppningasvis nya designen upp!
Ha en mysig kväll ♥

Found the perfect one

Hej bloggen!
Hur mår ni? Vi har det jättebra! Det har varit riktigt härligt väder idag. Jag och Angelina gick ner till centrum, eller ja... vi bor ju i centrum men vi hoppade i sandalerna och satte oss med varsin bakelse på en uteservering och mös. Gick i lite affärer och hittade ett spel, ni vet Jumbling towers.. minns att jag spelade det mycket som liten.
Men jag hittade även den perfekta finaste tunikan/klänningen. Det är inte ofta jag hittar ett plagg som bara faller mig i smaken direkt, men denna..aa... jag älskar den! Jag gillar tungden i tyget, fallet, modellen, detaljerna, puderfärgen- ja allt.

Idag har jag också äntligen fått bort mina slitna toppar, Angelina var med mig på salongen och roade sig med att studsa omkring i alla stolar, hehe.




         Våran fikadag och vi provar nya spelet- en hit!



The perfect one. 
Jag kommer nog matcha den med ett tunt band som på bilden, och ett par tunna svarta strumpbyxor.
På fötterna till det blir det dessa:     

Sisters

Du var 1 år och en månad gammal
när du fick träffa mig för första gången
Sen den dagen har vi varit som fastklistrade, du och jag
Vi har bråkat, som vi har bråkat
Jag har hört att det kallas syskonkärlek
Jag tror inte du vet, hur mycket du betyder för mig, oss
När jag är med dig, känner jag mig trygg och varm
Jag vill kura in mig i din famn, och känna mig liten- jag är ju din lillasyster

Du, jag och mamma i badet -88

Du och jag i Norrköping -89

Du & jag i skogen, tror det var -90

Du är gudmor till mitt barn

Du finns alltid där, för mig och Angelina

Du är vacker, underbar, och jag älskar dig ♥
Din lillasyster

Konstiga kropp

Min kropp totalstrejkar just nu, är fullkomligt utpumpad!
Är trött trots bra sömn, ont i skallen flera dagar i sträck och min mage ska vi inte tala om... kan ju säga att jag sprungit på toa ett paaar gånger idag......
Hoppas det går över snart.

Det är mulet ute och har regnat en hel del idag så vi har mestadels spenderat dagen inomhus förrutom när vi gick och hälsade på mamma en stund, och köpte lördagsgottis! Just nu har vi massa skålar fyllda med godis och chips, massa ljus är tända och vi bara myser.. kan man begära mer?

Justdet, en ny design är på ingång... håll till godo :)
Har inga bilder från dagen men här är en av mina favvo bebisbilder på Angelina.
Hoppas ni har en toppenkväll!


Hemmafix

Hej! Hur mår ni idag?
Jag har haft migrän sedan jag vaknade... drygt som fan men det har ändå varit full rulle här hemma idag!
Vi har bakat både kladdkaka och bröd. Gjorde ett nytt bröd denna gången... bondbröd. Tyckte mer att det blev som ciabatta faktiskt, haha! Men gott blev det. Har fått lite av en dille på brödbakning. Varför har jag inte bakat bröd tidigare?

Sedan har jag sprungit i tvättstugan hela dan... och tror ni jag blev nådigt förbannad på våran 50-tals torktumlare när tvätten var lika blöt efter 5 timmars torktumling?! Så nu fick jag hänga upp allt i lägenheten istället eftersom torkställningarna var fulla med tvätt. Det hänger på dörrar, element, stolar.. ja, jag har tom. fått lägga Angelinas trosor att torka mitt på golvet. Suck på den.

Här har ni mitt smaskiga bröd!


Kycklingwraps- nom nom!

NEJ, detta är inte bara en matblogg med jag måste tipsa om nåt som är så otroligt gott och enkelt att göra när tiden inte riktigt räcker till... Kycklingwraps! Hur gott är inte det liksom?
Och det går ju att variera på alla möjliga sätt efter tycke och smak. Tänkte dela med mig av min supergoda version som blev dagens dinner.

Du behöver:
• Tortillabröd
• Isbergssallad
• Ruccola
• Tomat
• Paprika
• Rödlök
• Jalapenos
• Kyckling (jag kryddade och ugnsstekte kycklingfilé)

Till det gjorde jag en dressing på olivolja, balsamvinäger, lite vatten, vitlök, franska örter, salladskrydda, salt & peppar. Skulle säkert vara gott att ha nån currydressing också...

Jag lyckas alltid överfylla mina men på nåt sätt får jag ihop den iallafall, haha! Testa testa- gotti gotti!


Bad day

Har en riktig bad-day men jag lovar att bli en lite gladare tjej snart och det kommer upp ett lite roligare och längre inlägg lite senare ikväll, när dockan somnat. Sitter iallafall och jobbar på ett långt och bildrikt inlägg där jag delar med mig av Angelinas förlossning. Mest för min egen skull, där jag kan blicka tillbax på hela förlossningen och njuta.. kanske gråta en skvätt. Lite som en bearbetning av den saknad och sorg jag känner över alla år som gått alldeles för fort.

Angelina tar sina första andetag på mitt bröst- känslostorm ♥

Vår tisdag

Hallåååå i stugan sa tanten!
Efterson jag är ledig ända till på fredag så passade vi på att åka över en sväng till våra sugarplum cupcakes ♥ i Ösmo. En ytterst trevlig tisdag vill jag lova, de små brudarna har lekt ute hela dagen, och de stora brudarna har fikat, spelat kort, kuckilurat med den ljuvligaste lilla Melwin, fotat, smidit planer och bara haft en härlig dag!

När vi skulle åka hem fick vi skuts av Aramias lillebror vars bil stank bensin utav satan och jag min sjuke jävel trodde att bilen bara skulle börja brinna och explodera och att jag skulle dö där på vägen mellan Ösmo och Nynäs, haha... men vi lever och nu sitter jag här och funderar på om jag ska dela med mig av bilder och berättelser om min graviditet och förlossning. Skulle ni tycka det var kul?
(bilderna har jag kopierat från familjeliv.se då jag inte kommer åt originalbilderna just nu)
Update- jag lyckades hitta bilderna!

Jag minns tillbax på denna fantastiska väntans tid och kan knappt förstå vart åren tagit vägen.

Inte i form...

Nej, det kan man lugnt säga. Känner mig trött och mör i kroppen men det går förhoppningsvis över snart!
Inatt har jag för en gångs skull fått sova ut rejält, har sovit i typ 11 timmar, ujujuj säger jag bara, haha...
Jag som vanligtvis sover 3-4 timmar. Vet inte varför men jag har drömt så sjuka drömmar inatt, som jag försökt beskriva för min mamma när vi gick på stan idag... men det e så svårt att beskriva hur det kändes. Helt sicko drömmar och sicko-känslan har följt mig hela dagen.

However, idag mötte jag och Angelina upp min älskade mamma på centrum, och vi gick några turer i affärer sen blev det en onyttig lunch. Mer än så har det inte hänt idag, förutom att jag storstädat Angelinas kaos i rummet, badrummet och mitt sovrum. Skönt som fan!

Angelina idag, dockvagnen packad med diverse saker skulle absolut med.

Imorgon hoppas vi på lite soligare väder än det var idag, så man får sola lite!


Fågelfan

Har sovit 2 timmar i natt, 2371 pippijåglar, soluppgången kl 2, & 349 tankar höll mig vaken.
Jag har röda ögon.

Jattijatti


Snö of sweden

Mina nya godingar som jag föll pladask för ♥


Armband & örhängen - Snö of sweden

Idag när jag vaknade efter en ordentlig sovmorgon, kollade jag direkt ut genom förstret i hopp om en molnfri himmel och det fanns inte ett enda moln inom synhåll! Eftersom jag inte började förrän 18.15 idag så hoppade jag i bikinin, smorde in mig, slängde på mig en klänning och packade kylväskan, sen var det bara ner på stranden och sola. Det har verkligen varit sommarvärme och det var nästan så man ville bada men det får nog vänta ett tag känner jag. Tinkan joinade mig på stranden idag och vi har lyssnat på musik och bara njutit. ♥

Man kan ju lugnt säga att solen tar bra på kroppen nu, dels för att huden är lite ovan med sol efter den långa vintern, men den tidiga solen ska ju vara som starkast....


Dålig fläskbild och ett hårstrå mitt upp i allt, men man ser att jag fått bra med färg idag!
Det bränner bra nu på kvällen men jag gillar känslan av att solen tagit :-)

Såg till min förvåning att min besöksstatistik ökat idag, kul! Vilka är ni som läser?
Ni får jättegärna lämna en rad så jag kan kika in hos er med!

Skulle man njuta av att vara utan sitt barn, eller hur var det?!

Här sitter jag, klockan halv två på natten. Det har gått 1,5 dygn sedan mitt hjärta åkte hem till sin pappa, och redan gråter jag efter henne. Hela min kropp skriker efter henne! Och när ska jag sluta oroa mig?
Tänk om, TÄNK OM det händer nåt, och jag inte är där. Det orden ekar i mit huvud hela tiden. Jag stötte på grannen som sa- gud så skönt, passa på att njut. Men jag njuter när mitt barn är hos mig, inget annat.

Hade situationen mellan mig och I varit annorlunda, ja då kanske jag hade kunnat slappna av och njuta lite, för att jag visste att hon hade det bra och att han var en kärleksfull, engagerad och ansvarsfull pappa. Men...
Jag vet inte ens vart dom bor, vad dom gör, och skulle jag få för mig att ringa så får man en utskällning.
Ett svar i stil med -"VAD VILL DU? SLUTA RING "klick"..... när man bara vill höra att hon mår bra och om allt går som det ska. Det är som att lämna henne till en helt främmande människa... det är skrämmande.

Jag skiter i om han inte vill att jag ringer, för imorgonbitti tänker jag ringa, till ANGELINA!

Jag kan inte leva utan dig ♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se