Dukan dag 2

Godkväll, här sitter jag och kvällsfikar kokt ägg och chaité... är inne på dag 2 av attackfasen och det går toppen, förrutom att jag har börjat få migränkänningar som förhoppningsvis ger med sig.
Thomas är iväg och kvällsjobbar med vattenledningar så jag passade på att mysa lite för mig själv i köket... har jag sagt att mitt kök är min favvo-plats i hemmet?!

Idag har jag varit tröööött för jag sov bara 3 timmar i natt, hade förvisso inte behövt gå upp kl. 6 men jag var ändå uppe och plockade fram kläder till Angelina och då kunde jag lika gärna starta dagen när jag ändå var uppe på benen... har tvättat och vikt kläder här hemma, tvättberget from hell har vi.
Sedan kom mina älsklingar hem och Angelina var den sötaste härligaste gladaste lilla solstrålen när hon klev innanför dörren och då får man ju genast lite ny energi. Mammas lilla batteri ♥

Igårkväll gick jag och la mig med en kurrande mage då jag ätit alldeles för lite (endast 2 ägg, ingen matlust) men idag har jag varit duktigare!
Frukost- 5 proteinrika vegetariska basilikapuckar + proteinshake & kaffe.
Lunch- En liten bit tjocka revben
Middag- 1 dl Indisk köttgryta (som förövrigt var SKIT god!)
Kvällsmat- 2 kokta ägg, 4 skivor skinka & 2 koppar té
Och så massor, massor av vatten under hela dagen såklart...

Appropå ägg... vill ni ha ett litet tips för att göra de perfekta äggen, sådär krämig gula ytterst men lös inuti?
Koka upp vattnet först, lägg sedan i äggen och ställ klockan på exakt 7 minuter- då har du garanterat perfekta ägg varje gång! För visst e det irriterande när man kokat för kort/länge så det bara e jobbigt att äta...
Tipset kommer från min syster- hon e äggmästare :) Och så det nästan viktigaste, låt inte äggen bli kalla, varma ska de va!

Hur vill du ha dina ägg?


Just nu, i mitt kök.
Hoppas ni haft en härlig tisdag ♥

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se