Succé

Maten ligger i magen och det var sååå gott, en klar 10-poängare!!!
Så jag tänkte dela med mig av receptet här om någon vill testa...

Egentligen skulle man inte ha pasta, utan bröd att doppa med, men jag ville ha det lite "matigare" så jag körde på färsk pasta, en favvo.

Moule mariniére
3
portioner ca.

450 gram blåmusslor
1 msk olja
1 scharlottenlök
2 vitlöksklyftor
2 1/2 dl matlagningsvin, eller torrt vitt vin
persilja efter smak (jag hade 2-3 msk finhackad)
nymalen svartpeppar
1/2 dl vispgrädde
persilja till garnering
salt


How to:
Hetta upp oljan i en låg vid panna, blanda ner den finhackade scharlottenlöken & vitlöken, fräs någon minut under omrörning.
Tillsätt vin, persilja och peppar, koka upp under ca. 2 minuter och lägg sedan ner musslorna.
Koka under lock i 3-5 minuter och plocka sedan upp musslorna på ett fat samt släng de som inte öppnats.
Tillsätt grädden i skyn och reducera till ca. hälften återstår, smaka av med salt!
Servera med spadet och varmt bröd/pasta och njuuuut!

Enjoy!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se